COEVAL i CEV celebren una jornada sobre els aspectes conflictius en l’aplicació de l’IVA

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent (Av. del Tèxtil 22-Centre de Negocis NC), celebrarà dilluns que ve dia 10 de desembre a partir de les 16 h una Jornada titulada “Aspectes conflictius en l’aplicació de l’IVA”, organitzada per COEVAL i la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana(CEV) amb la col·laboració de Santonja Assessores.

La Jornada serà presentada pel Secretari General de COEVAL, Vicente Donat i explicarà com a ponent amb Jaime Santonja, Soci Director de Santonja Assessores. Jaime Santonja és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València i actualment és membre de la comissió fiscal de la CEV. Ha desenvolupat en els últims anys labors de formació en diferents associacions empresarials i professionals en matèria comptable, fiscal i de gestió de l’empresa familiar.

En la Jornada es coneixeran qüestions de molt interès com: les opcions fiscals que permeten gestionar eficaçment les liquidacions d’IVA segons la normativa espanyola i europea, es valorarà l’abast de les recents sentències dels tribunals sobre la deducibilidad de l’IVA i aspectes formals i s’estudiaran solucions pràctiques als problemes de les empreses en matèria d’IVA, principalment per exportacions i operacions intracomunitàries, facturació, i sector immobiliari.

La inscripció a la Jornada, que és gratuïta, es realitzarà per rigorós ordre de recepció. Per a açò haurà d’inscriure’s a través del formulari on-line disponible en la web de la CEV.

COEVAL i CEV, Organització Empresarial d’àmbit autonòmic en la qual està integrada COEVAL, acosten a la Vall D ́Albaida informació empresarial de la màxima utilitat per als seus Associats, tal com vénen fent des de fa molts anys, complint amb açò amb un dels seus principis bàsics: tenir formades i informades a les Empreses, aproximant-los el coneixement d’aquells aspectes essencials que afecten a les mateixes i que han de conèixer per al bon funcionament i la millora de la professionalització en les mateixes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’obri la concessió d’ajudes de fins a 1000 euros per als autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes …