Finalitzada l’adequació de la nova zona verda del Campus

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres per a la creació d’una zona verda de 500m2 al Campus Universitari de la ciutat, sobre uns terrenys que ara seran cedits a la Universitat de València (UV). Els regidors de Territori (Jaime Peris) i Educació (Óscar Borrell) visitaven este matí les obres i destacaven que “quan vam adquirir esta zona volíem anticipar-nos a una necessitat futura de la Universitat i que, de moment, permetrà a l’estudiantat gaudir de moments de recreació i diversió”, manifestaven.

Els treballs que han comptat amb un pressupost de 48.380,64 euros han consistit en adequar el solar resultant del derrocament dels dos edificis adjacents al Campus Universitari d’Ontinyent corresponents a les cases 26 i 28 de l’avinguda Torrefiel. A més, la zona que tenia un acabat amb biga de formigó ara l’acabament és de terra morterenca i alambors (forat que es fa a l’entorn d’arbres i plantes perquè retinguen l’aigua de rec o pluja) que permitisquen desenvolupar posteriorment una zona enjardinada. 

Així mateix, s’ha derrocat el mur que divideix les dos parcel·les. Durant l’execució dels treballs, s’ha inclòs una rampa i una escala per corregir el desnivell que hi ha entre les dues zones vist que el solar es troba a nivell de l’avinguda Compte Torrefiel, mentre que la zona del campus es troba a una altura superior.Estes obres s’afegeixen a les ja finalitzades de restauració de la façana de l’edifici Lluís Vives per valor de 685.000 euros. L’edifici inaugurat en 1934, després d’estos treballs, ha recuperat el seu cromatisme original.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aclariment de la Generalitat sobre les retallades de l’EOI Ontinyent

Des de la Generalitat es demana que no es facen acusacions infundades sobre fets que …