12/06/2024 - 19:52
Més

  COEVAL i ATEVAL col·laboren amb iberdrola per impulsar les infraestructures energètiques

  Altres notícies

  La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) i ATEVAL VALL D’ALBAIDA han mantingut una reunió clau amb Iberdrola per abordar les necessitats d’infraestructures energètiques de la comarca, un pas fonamental per al desenvolupament industrial i econòmic de la regió. En la trobada, que també va comptar amb la presència de representants de ASELEC i de l’àrea tècnica de la CEV, es va discutir sobre l’actual estat de les subestacions elèctriques existents i la creació d’una nova subestació a Albaida-Agullent, essencial per suportar el desenvolupament futur i l’impuls cap a les energies renovables.

  La Vall d’Albaida està actualment en un procés de desenvolupament de més de 3.000.000 de metres quadrats de sòl industrial que requereixen d’un subministrament energètic eficient i sostenible per atendre les demandes futures. Iberdrola s’ha compromès a estudiar les millores proposades i a mantenir una comunicació fluida amb COEVAL i ATEVAL, destacant també el seu interès en contribuir al procés de descarbonització que la comarca està impulsant.

  Aquesta col·laboració és vista com clau no només per al progrés econòmic sinó també per al desenvolupament social de la Vall d’Albaida, reforçant el seu paper dins de l’Eix Industrial que la Generalitat està fomentant. La reunió va concloure amb un agraïment a Iberdrola per la seua ràpida resposta i disposició per reunir-se i tractar aquests temes crítics.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -