30/05/2024 - 15:07
Més

  COEVAL i ACTAIO Organitzen Taller sobre FP Dual a la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  COEVAL i ACTAIO s’han unit per a oferir un taller pràctic destinat a empreses i autònoms amb l’objectiu d’explicar les claus per integrar amb èxit alumnes de Formació Professional (FP) Dual. Aquesta modalitat educativa representa una oportunitat estratègica per a les empreses locals que busquen trobar, retenir i atraure talent. El taller se celebrarà a la seu de COEVAL a Ontinyent, oferint solucions a les inquietuds més freqüents sobre la FP Dual, incloent els compromisos que suposa i el cost econòmic associat.

  La iniciativa compta amb el suport dels ajuntaments d’Alcoi, Ibi i Ontinyent, així com de les Mancomunitats de la Vall d´Albaida i L´Alcoia-El Comtat, les associacions empresarials IBIAE, FEDAC i COEVAL, i els sindicats CCOO i UGT. A més, es proporcionarà informació detallada sobre l’oferta formativa de FP en la Vall d´Albaida, destacant la importància de la formació dual com a pont entre l’educació i el món laboral.

  Amb una agenda legislativa i burocràtica cada vegada més complexa, aquest taller ofereix una excel·lent oportunitat per a les empreses i autònoms d’aprendre com actuar de manera eficient en aquest àmbit. La FP Dual no només beneficia els estudiants i centres educatius, sinó que també impulsa el creixement empresarial, fomentant una sinergia entre l’educació i el sector productiu.

  Per a més informació o per inscriure’s al taller, els interessats poden visitar el lloc web de COEVAL o contactar directament amb l’organització.

  Aquesta notícia, escrita en un to informatiu i fàcil de llegir, busca generar interès i interacció entre els lectors, incitant-los a compartir-la en les seues xarxes socials per ampliar el seu abast i impacte.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -