19/08/2022 - 14:09
IniciEconomiaEmpreses i comerçosCOEVAL convoca els premis Sergio Pomar Montahud

COEVAL convoca els premis Sergio Pomar Montahud

Els premis Sergio Pomar Montahud són una iniciativa conjunta de ASELEC (Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València) i COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida).

Aquesta 1a edició comptarà amb dos premis destinats a premiar la iniciativa empresarial i a projectes de finalització d’estudis de Formació Professional de Grau Superior d’estudiants de la província de València de l’àmbit de les Instal·lacions Elèctriques, Automatització, Telecomunicacions i Energies Renovables.

ASELEC i COEVAL van presentar el passat 19 de maig la 1a edició dels premis Sergio Pomar Montahud. Aquesta iniciativa, promoguda de manera conjunta per totes dues associacions naix amb l’objectiu d’honrar la memòria, el compromís i la dedicació del ontinyentino, mort a l’octubre de 2020.

Tota una vida dedicada al sector elèctric i de telecomunicacions

La trajectòria de Pomar en el sector de les Instal·lacions Elèctriques, Telecomunicacions i Energies Renovables va ser la d’un gran empresari i emprenedor, defensor de l’esforç com a únic camí per a arribar a l’èxit i un exemple personal i professional per a tots els que el van conéixer. Va ocupar diferents llocs directius tant en ASELEC com en COEVAL. A més, va ser un gran defensor de l’associacionisme com a punt de trobada, diàleg i cooperació d’empresaris i empreses. D’altra banda, va treballar fermament per la Formació Professional com a via d’incorporació del talent jove al món de l’empresa i a la societat. En definitiva, 40 anys de treball continu amb un objectiu clar: el creixement del nostre sector. Valencià orgullós, sempre va portar la seua terra, Ontinyent, per bandera, fent gala de la Vall d’Albaida i de la seua gent.

Una primera edició amb dues categories de premis

Aquesta 1a edició comptarà amb dos premis diferents, destinats a posar en valor la iniciativa empresarial i l’excel·lència acadèmica en l’àmbit del nostre sector. D’una banda, COEVAL donarà reconeixement a les empreses i autònoms que hagen implantat accions innovadores que suposen canvis en qualsevol àmbit o departament de l’empresa, noves línies de negoci o productes de caràcter innovador. La dotació econòmica del premi serà de 1.500€.

D’altra banda, ASELEC entregarà un premi al millor projecte de finalització de Mòdul de Grau Superior de Formació Professional realitzat per alumnes i alumnes de Centres de Formació Professional de la província de València, en l’àmbit de les Instal·lacions Elèctriques, Automatització, Telecomunicacions i Energies Renovables. La dotació d’aquest premi serà de 1.000€ en equipament material per al Centre de Formació i 2.000€ per a l’alumne o alumna guanyador, que es repartiran en 1.000€ en metàl·lic, més 1.000€ en un bo formatiu a consumir en cursos promoguts per ASELEC i FEMEVAL.

En totes dues categories, la recepció de candidatures estarà oberta fins al pròxim 30 de setembre a les 14:00h. La decisió del jurat es donarà a conéixer el dijous 4 de novembre de 2021.

COEVAL i ASELEC han posat en marxa apartats especials en les seues respectives webs, en el qual recullen tota la informació sobre els premis i en el qual els interessats podran consultar les bases de participació.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents