02/12/2023 - 16:01
Més

  Castelló de Rugat acull una trobada de dones emprenedores

  Altres notícies

  El proper 2 de juny, al Centre Multiusos de Castelló de Rugat (C/ Blasco Ibañez, 15), tindrà lloc la “Trobada Vincles –Dones rurals” dirigida a emprenedores de la comarca. Aquesta serà la tercera jornada dins el curs contra la bretxa digital de gènere, organitzat per el Departament d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

  La Trobada Vincles és una iniciativa de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) realitzada mitjançant els agents de desenvolupament local adscrits al conveni amb LABORA de la Generalitat Valenciana, que persegueix donar a conèixer els projectes de les dones emprenedores de la comarca que contribueixen al desenvolupament econòmic, especialment en els municipis menuts. Una oportunitat d’escoltar el testimoni de diferents dones que han desenvolupat amb èxit el seu projecte a un municipi rural, que ens donaran les claus de com aplicar la innovació a diferents tipus de projectes.

  L’activitat també es configura com un fòrum obert amb la intenció de crear sinèrgies entre les agents socioeconòmiques, per treballar i viure al territori. Dins d’aquest espai, cada participant podrà compartir els seus serveis o productes, o la idea prevista en el seu pla d’empresa, i finalitzarà amb un espai per al debat i la interacció entre les participants.

  La participació en la proposta està oberta a dones emprenedores o que desenvolupen alguna activitat econòmica, així com agents de desenvolupament local de La Vall d’Albaida. L’únic requisit per prendre part consisteix en la inscripció prèvia mitjançant confirmació als telèfons 628779562 (Eva Silvestre) o 679206188 (Elena Artés).

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -