Cámara Valencia i ATEVAL signen un conveni de col·laboració

El president de Cámara Valencia, José Vicente Morata, i el president d’ATEVAL-Vall d’Albaida, Càndid Penalba, han signat hui un acord que estableix línies de col·laboració entre ambdues organitzacions en serveis a empreses.

La iniciativa té com a objectiu permetre a les empreses d’ATEVAL accedir a un catàleg de serveis de Cámara Valencia en matèria de formació empresarial, internacionalització i serveis de suport a l’empreniment i ocupació.

En concret, el conveni preveu que les empreses de la comarca de la Vall d’Albaida puguen accedir en condicions especials als programes de perfeccionament directiu, seminaris d’actualització professional en modalitat presencial o online i els cursos de postgrau per a recent titulats. En paral·lel, la Cámara dissenyarà una oferta formativa a la seua mida, que centre el focus en la indústria de la Vall d’Albaida.

En l’àmbit de la promoció internacional, Cámara Valencia proporcionarà a ATEVAL suport tècnic especialitzat (informació, coneixement i recursos humans) relacionat amb les activitats de promoció exterior, assessorament internacional i tramitació exterior, perquè aquesta puga oferir a les seues empreses una cartera de serveis en l’àmbit de la internacionalització de les pimes.

Finalment, ambdues entitats consideren prioritari l’impuls de projectes encaminats a la millora de la empleabilitat, l’autoocupació i les possibilitats d’inserció laboral dels joves aturats de la zona de la Vall d’Albaida. Dins d’aquest apartat, la Cámara posarà a la disposició d’ATEVAL Vall D’Albaida i de les seues empreses, els avantatges i ajudes que ofereix el programa Integral de Qualificació i Ocupació PICE, programa que beneficia a les empreses facilitant la incorporació a les seues plantilles de treballadors joves, als quals se’ls prepara mitjançant un conjunt d’accions d’orientació i formació.

Font: ATEVAL – Associació Textil de la Comunitat Valenciana

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’obri la concessió d’ajudes de fins a 1000 euros per als autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes …