ATEVAL inaugura la seua plataforma promocional d’articles sanitaris

0

ATEVAL dóna a conéixer la plataforma online promocional www.productosemergencias.com d’articles i serveis sanitaris, que l’Associació ha posat en funcionament amb la finalitat de canalitzar l’oferta i la demanda dels productes de protecció individual i de seguretat sanitària.

Aquest projecte liderat per ATEVAL amb la col·laboració tecnològica i tècnica de Gestiweb i amb el suport de la Generalitat Valenciana, permetrà classificar i ordenar la gran varietat de productes i materials disponibles actualment en el mercat pròxim de les nostres empreses del sector tèxtil i afins perquè potencials clients, tant públics com privats, puguen proveir-se.

La plataforma presenta un disseny actual amb una disposició estructurada de les icones que identifiquen cada article, des de màscares, bates, llenceria per a hospitals i altres articles de protecció higiènica, individual i sanitària. A més, permet una navegabilitat senzilla per a accedir a la informació desitjada.
Es facilita l’accés a l’oferta i la demanda d’aquesta mena de productes arran de les circumstàncies sobrevingudes per l’emergència sanitària del coronavirus Covid-19 mitjançant un mecanisme obert i transparent i cada proveïdor professional podrà publicar els productes i serveis que ja aquest subministrat o que vaja a comercialitzar.

La plataforma online està actualment en rodatge i a la disposició dels fabricants i distribuïdors des de fa 2 dies, amb la celebració ahir d’una presentació virtual a les empreses del sector. En aquest curt espai de temps, el portal compta ja amb informació de prop de 50 fabricants que en un temps rècord s’han registrat per a publicar la seua oferta de productes o de serveis.

El projecte és d’àmbit nacional i aquesta obert a qualsevol empresa tant de la Comunitat Valenciana com d’altres regions d’Espanya. Per això, s’espera que el portal vaja incrementant el seu contingut en els pròxims dies per part de prop de les 200 empreses espanyoles que inicialment han manifestat interés a produir articles sanitaris com per part de moltes més que estan iniciant-se en aquest procés de reconversió.

L’eina de promoció es donarà a conéixer a tots els agents socials, agències de desenvolupament local, cambres de comerç, associacions de sectors afins, entitats públiques i privades com a ajuntaments, residències, clíniques, hospitals, farmàcies…per a puguen accedir a l’oferta i contactar amb els proveïdors d’una forma directa i sense la intermediació de l’Associació.