29/11/2023 - 9:30
Més

  Aquest dissabte conclou la campanya “Ontinyent al carrer”

  Altres notícies

  “Ontinyent al Carrer”, la campanya impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES) per tal de dinamitzar l’activitat comercial local, arribarà demà a la seua fi, i ho farà amb una intensa festa de carrer durant tota la vesprada i nit.

  Tallers, jocs i espectacles per a menuts i majors es succeiran baix la “llum de tardor” de 34 làmpares LED gegants que ja il·luminaren ciutats com ara Sevilla o Barcelona, i que han estat estes últimes 3 setmanes al recentment remodelat carrer Martínez, cor de l’àrea comercial d’Ontinyent.

  Les activitats començaran amb un taller de fanalets i un joc de sabres al Centre Comercial El Teler a les 17:30; més tard, a partir de les 19:00 hores, tindrà lloc l’espectacle infantil interactiu “Los trotamundos y la màquina del tiempo”; i finalment a les 22.30 l’Espectacle per adults “Pekados the musical” a càrrec de la companyia La Unión produciones artísticas, que convertirà el carrer en un teatre a l’aire lliure on s’oferirà un espectacle d’humor, màgia música i dansa per als més majors.

  El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda ha destacat “la intensitat i atractiu de tota l’activitat amb que comptarem aquest dissabte en tots els barris d’Ontinyent, ja que a més de tota esta festa al Carrer Martínez Valls, tindrem el Certamen per a Gran Colla de Dolçaina i Percusió en la Plaça de Sant Domingo, les activitats del 25 aniversari del Consell Local de la Joventut al barri de Sant Rafel o un taller gratuït de moda i disseny pel matí en l’EPA Sant Carles. Ontinyent és una ciutat molt viva i animem als veïns i veïnes de la comarca a visitar-nos i gaudir de tota esta gran oferta lúdica, cultural i comercial”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -