INNOVALL desenvolupa la seua plataforma de dinamització internacional amb el suport d’IVACE

En l’actualitat, la internacionalització de les entitats és clau per a mantenir la competitivitat empresarial. Vivim i treballem en un món globalitzat, en el qual estem influenciats per factors i polítiques exteriors. En aquest sentit i entre els objectius d’INNOVALL, figuren potenciar la marca de l’agrupació en l’àmbit internacional i per tant a les empreses que la conformen. Per això, INNOVALL amb el suport d’IVACE, a través de la convocatòria dinamitza CV 2019, ha desenvolupat la plataforma web col·laborativa per a la dinamització internacional de l’agrupació i les seues empreses integrants.


La plataforma web té l’objecte de ser una eina de difusió i dinamització
de continguts relacionats amb la indústria sostenible en l’àmbit internacional. Alhora que és útil com a punt de trobada amb altres agents d’innovació internacionals. Resulta eficaç per a dinamitzar les accions d’internacionalització que cada vegada motiven a les nostres empreses, establint relacions amb entitats que gestionen l’activitat econòmica i investigadora en l’àmbit internacional, establir missions comercials a l’exterior, accedir a les convocatòries d’ajudes per a la internacionalització sempre per a promocionar i donar suport a accions amb la temàtica de la
indústria sostenible. La plataforma està dissenyada i desenvolupada per a treballar en l’àmbit bidireccional tant per a les nostres entitats associades com perquè altres agents relacionats amb la internacionalització i la sostenibilitat desitgen aparéixer i participar com prescriptores en aquesta. L’exclusivitat d’aquesta plataforma de dinamització és donar resposta als reptes d’innovació empresarial i reptes socials que plantegen aspectes com són la I+D+i, la indústria 4.0 i la sostenibilitat productiva, mediambiental i social-ecoinnovació, economia circular, simbiosi industrial i com aquests poden aprofitar-se com una oportunitat per a ampliar relacions i mercat en l’àmbit internacional.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida demana la plena integració en l’Acord territorial per a l’ocupació i pel desenvolupament local (ACTAIO)

El president de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, proposarà en …