22/05/2024 - 7:34
Més

  “Aires de Tardor” arriba amb 19 activitats i una tómbola amb 5.000 euros en premis

  Altres notícies

  Els comerciants de l’associació “Comerç IN” d’Ontinyent donen la benvinguda a la tardor amb la campanya “Aires de Tardor”, una nova campanya d’animació comercial que inclou la programació de fins a 19 activitats i una tómbola amb 5.000 euros en premis. La iniciativa, engegada amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, era destacada pel regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda pel seu caràcter innovador: “és una iniciativa diferent dins del treball que venim impulsant des de l’Ajuntament i Comerç IN per a dinamitzar el comerç en la ciutat”, destacava. El regidor agraïa la participació dels comerços i el treball que realitza Comerç IN amb l’Ajuntament per a la innovació comercial.

  La gerent de Comerç In, Amparo Boscá, explicava que la campanya es desenvoluparà entre el 30 de setembre i fins al 4 de novembre, i es dividirà en dues accions: “Comerç amb els 5 sentits” i “Tómbola In”. Boscá assenyalava que “Comerç amb els 5 sentits” té com a objectiu que “els clients entren a les tendes no solament a comprar sinó que puguen viure en elles experiències, motivant així una percepció positiva dels comerços i donant-los un valor afegit amb el qual els comerços online no compten”.

  D’aquesta manera, tots els dissabtes compresos entre el 30 de setembre i el 4 de novembre els comerços adherits a la campanya celebraran 19 activitats que permetran a tot tipus de públic gaudir en els establiments d’una experiència diferent. Entre aquestes activitats es troba una desfilada de moda, tallers infantils, contacontes, actuacions de música en directe, tallers de degustació, microteatre, un taller de cuina saludable o l’elaboració d’un llenç col·lectiu amb l’associació Font d’Art. L’assistència a totes aquestes activitats és completament gratuïta però, per motius d’organització, si que serà necessari inscriure’s en el correu info@comercioin.com

  D’altra banda, totes aquelles persones que realitzen les seues compres en els comerços associats del 7 al 27 d’octubre rebran una papereta per a participar en la “Tómbola In”, que se celebrarà el 28 d’octubre a les 18:30 en la plaça de la Concepció. En aquesta tómbola se sortejaran un total de 50 productes valorats en més de 5.000 euros. Entre els premis es troba un iPhone7, una aspiradora Roomba, una vaixella, un joc de maletes o una televisió.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -