18/04/2024 - 16:10
Més

    12000 persones pasen per la I Fira de Tendes al Carrer d’Ontinyent

    Altres notícies

    Al voltant de 12.000 persones acudiren durant el passat cap de setmana a la Plaça de la Concepció d’Ontinyent a la I Fira de Tendes al Carrer d’Ontinyent, una de les iniciatives impulsades pel Govern d’Ontinyent a través del nou Consell Econòmic i Social (CES) per tal de promoure l’economia local. Al marc d’aquesta Fira, 30 comerços de tot tipus exposaren en stands a l’aire lliure els seus productes de temporada amb descomptes especials, des de la vesprada de divendres i fins la de diumenge. Segons explicaven els propis comerciants, la iniciativa ha tingut una molt bona resposta també en les vendes registrades, superiors a les d’un cap de setmana normal.

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, responsable directe de l’àrea de Promoció Econòmica, destacava que la bona acollida de la ciutadania “suposa un incentiu per a pròximes actuacions de foment de l’economia local, i una senyal inequívoca de que el treball encetat des del CES en esta nova etapa va en la línia correcta”, manifestava el primer edil.

    La Presidenta de la Comissió foment d’activitat econòmica urbana del CES, Amparo Boscá, explicava que aquest impacte positiu a les vendes es feia extensiu a altres tendes dels voltants. Boscá manifestava que “el comentari dels clients era que els agraden molt estes iniciatives de reunir en un lloc diverses ofertes del comerç urbà”, així com “la qualitat dels productes que es podia trobar als stands, a bons preus i amb molta varietat, al estat l’oferta concentrada en un mateix lloc”, assenyalava. Cal destacar que durant el cap de setmana confluïren diverses circumstàncies com les elevades temperatures de dissabte de vesprada o la final de l’Eurocopa de Futbol en la vesprada de diumenge, “però tot i això sempre hi havia gent a la Plaça”, manifestava Amparo Boscá.

    El Coordinador del CES, Joan Gilabert valorava positivament “que se’ns haja transmés també des dels comerciants que molta de la gent que venia era de fora”, ja que això suposa que no sols estem evitant l’eixida  dels veïns del municipi cap a altres ciutats i augmentar les vendes dels comerços locals, “sinó també que ens ajuda a reivindicar el paper d’Ontinyent com a pol d’atracció comercial per a altres localitats”, destacava.  

    Aquesta iniciativa s’afegeix a altres impulsades pel CES a altres zones on es vol fomentar l’obertura de nous establiments. És el cas dels “dissabtes divertits”, activitats d’animació i promoció comercial que el passat dia 16 de juny es van posar en marxa a la plaça de Sant Domingo, i que es reprendran als mesos de setembre a desembre; o també altres fires sectorials que tindran lloc al llarg de l’any, com ara la d’artesania/gastronomia que tindrà lloc el mes de desembre a La Vila.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -