29/05/2023 - 1:18
Més
  IniciEconomiaEs constitueix el nou Consell d'Administració de Caixa Ontinyent

  Es constitueix el nou Consell d’Administració de Caixa Ontinyent

  Ahir dijous es va celebrar sessió el Consell d’Administració de Caixa Ontinyent, al qual s’han incorporat els nous membres elegits per l’Assemblea General el passat 14 de juliol i s’han triat els càrrecs vacants.
  Així, el Consell queda configurat per:

  President…………………………………… Antonio Carbonell Tatay.

  Vicepresident……………………………… José Pla Barber.

  Secretari……………………………………. Agustín Iranzo Reig.

  Vocals……………………………………….. Honorio Cabezuelo Castro.

  Juan-Luis Gandía Cabedo

  Vicent-Tomás Guillamón Payà.

  Isabel Hernández Gázquez.

  Mª Ángeles Martínez Ferri.

  Eduardo Úbeda Mestre.

  També ha elegit els membres de la Comissió Mixta d’Auditoria, que assessora al Consell d’Administració, vigila la coherència de la política de riscos amb l’estratègia empresarial, supervisa el control intern i la informació financera, i es relaciona amb els auditors garantint la seua independència:

  D. Eduardo Úbeda Mestre.

  D. Isabel Hernández Gázquez.

  Dª Mª Ángeles Martínez Ferri.

  Conforme a la nova legislació sobre caixes d’estalvis, la incorporació dels nous membres del Consell ha comptat amb l’avaluació favorable del Banc d’Espanya, que ha considerat que compleixen els exigents requisits d’honorabilitat, formació, experiència i capacitat de bon govern.
  Segons el President, Antonio Carbonell, la labor del Consell d’Administració ha de combinar la continuïtat quant a la missió i objectius socials de l’entitat i la transició al nou model bancari que imposen els nous temps; una labor difícil emmarcada a curt i mitjà termini per un entorn econòmic que es preveu de recuperació, una competència més agressiva i posicionada clarament per als clients i operacions més rendibles, i la pressió regulatòria i dels supervisors sobre aspectes com liquiditat, capitalització, morositat, control del risc i govern corporatiu.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit