12/06/2024 - 21:33
Més

  COEVAL i IBIAE defensen la reducció de la burocràcia a la Generalitat

  Altres notícies

  Els representants de les associacions empresarials COEVAL i IBIAE han mantingut una reunió amb el director general de Simplificació Administrativa, Francisco Navarro, per conèixer les línies principals del Pla Simplifica, presentat recentment pel president de la Generalitat, Carlos Mazón. Aquesta trobada ha tingut lloc a la seu de la Direcció General de Simplificació Administrativa, dependent de la Presidència de la Generalitat.

  Objectius de la reunió

  La reunió ha servit per abordar la problemàtica de l’excessiva burocràcia i la manca d’agilitat administrativa, factors que segons els associats i directius de COEVAL i IBIAE, representen un llast significatiu per a les empreses i autònoms de les seues respectives comarques. Ambdues associacions consideren que les millores en aquest àmbit són escasses i insuficients.

  Compromís per la millora

  Per COEVAL i IBIAE, reduir la burocràcia innecessària i agilitzar els tràmits és fonamental per no desincentivar inversions, les quals són clau per al manteniment i la creació d’ocupació en els seus territoris. Amb aquest objectiu, han mostrat la seva disposició a implicar-se al màxim en la implementació pràctica del Pla Simplifica juntament amb la Generalitat.

  Agraïment i col·laboració

  Francisco Navarro ha agraït l’interès de COEVAL i IBIAE per aquest tema i ha destacat la importància de la col·laboració entre les entitats empresarials i la Generalitat. Ha assegurat que el paper de les entitats col·laboradores serà fonamental en la implementació del Decret Llei que plasmarà les mesures concretes del Pla Simplifica, dotant-les de força legal.

  Participació de les associacions comarcals

  Héctor Torrente, director d’IBIAE, i Vicente Donat, secretari general de COEVAL, han sol·licitat que el model d’associacions territorials comarcals i intersectorials, com les seues, siga tingut en compte en l’aplicació del Pla Simplifica. Han subratllat que la col·laboració públic-privada és molt eficaç gràcies a la proximitat i la interlocució directa amb les empreses i autònoms de les seves comarques.

  Importància de la proximitat

  Les associacions comarcals com COEVAL i IBIAE posseeixen un coneixement profund de la idiosincràsia i les necessitats del teixit empresarial del territori, fet que les converteix en interlocutors clau per a la implementació efectiva de les mesures del Pla Simplifica. La seua proximitat i coneixement del dia a dia de les empreses i autònoms són valors afegits que poden contribuir significativament a la millora de l’eficàcia administrativa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -