Albaida paga més de 175.000 € en factures a proveïdors enmig de la crisi per la COVID-19

L’Ajuntament d’Albaida ha pagat més de 175 mil euros en factures als seus proveïdors i les seues proveïdores des del començament de l’Estat d’Alarma per la pandèmia de la COVID-19. Es tracta d’un esforç coordinat per la regidoria d’Hisenda i el departament d’Intervenció, d’aquesta manera s’acurta encara més el període mitjà de pagament de l’ens municipal; que va tancar el 2019 amb un de 8,81 dies, molt per davall del límit legal situat en els trenta dies.

La regidora d’Hisenda, Bea Costa, ha manifestat que “és una injecció de capital en l’economia del nostre poble, i de la comarca, de 175.239,31 €, volem estar al costat de les xicotetes i mitjanes empreses de la zona en aquests moments tan complicats per a moltes d’elles”. A més, “des de l’Ajuntament fa anys que lluitem per a reduir al mínim el període mitjà de pagament, i poder formar part de la solució de l’economia local, i no del problema” ha conclòs Costa.

Es tracta d’un volum de 180 factures que engloben ítems com la compra de material de neteja, d’obres, impremta, ferreteria, entre altres serveis i obres que s’han realitzat durant el mes de març i la primera quinzena d’abril.

Per a l’alcalde d’Albaida, Josep Albert, “és una manera d’estar al costat d’eixes economies familiars que teixeixen poble i donen tants llocs de treball en Albaida i a la Vall, a més és just retornar-los el favor quan més ho necessiten, no hem d’oblidar d’on ve el nostre Ajuntament, i ara que podem és la nostra obligació estar al seu costat”.

Els pagaments es realitzen entre una i dues vegades a la setmana per a garantir l’agilitat més gran possible i des del consistori s’han facilitat fórmules per a poder enregistrar les factures de manera telemàtica i evitar així desplaçaments innecessaris. Per a qualsevol dubte s’ha habilitat el correu electrònic facturacio@albaida.es on seran resolts i s’explicarà la millor manera de presentar-les en cada casa.

ajuntament d Albaida.jpg
ajuntament d Albaida.jpg

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida impartirà un curs en línia per a la digitalització del comerç local

L’oficina tècnica per a la Recuperació i Activació d’Albaida (ARA), encarregada de capitalitzar les mesures …