10/12/2023 - 6:34
Més

  Ajudes de Diputació permeten a Ontinyent avançar en l’expansió del seu Campus

  Altres notícies

  Els 234.321 euros que el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació destina enguany a Ontinyent permetran al Govern ontinyentí avançar en les gestions per afavorir l’expansió del Campus Universitari.

  En concret, esta quantitat, la més elevada de les destinades als municipis de La Vall d’Albaida, es destinarà a l’adquisició de l’immoble situat al número 28 de l’Avinguda Comte de Torrefiel, i a l’enderroc tant d’aquest com de l’immoble adjacent que l’Ajuntament ha adquirit al número 26 de la mateixa via, tots dos annexes a l’antic col•legi Lluis Vives.

  Tal com explicava a al ple municipal el regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, “el que volem es previndre una necessitat futura i anticipar-se, adquirint estes dues vivendes per enderrocar-les i cedir els solars o conveniar el seu ús amb la Universitat de València”. Segons explicava Peris, l’última modificació realitzada al PGOU permet que les parcel•les estiguen aptes per al seu ús dotacional sense nous canvis al Pla General.

  Inicialment la compra (300.000 euros entre els dos immobles) i enderroc (80.000 euros aproximadament) anava a executar-se amb fons propis en dues anualitats, en 2017 i 2018. En comptar amb els fons del Pla Provincial d’Obres i Serveis, l’execució tant de l’adquisició com dels enderrocs es podrà realitzar als propers mesos. Cal recordar que, per tal d’agilitzar els tràmits, l’Ajuntament va encarregar de manera prèvia la redacció el projecte de demolició dels dos edificis, que es troben en estat de ruïna, de manera que una vegada concloga la compra es puga procedir de manera immediata a l’enderrocament. D’aquesta manera, els dos edificis donaran pas a un nou solar ubicat entre els dos actuals edificis del Campus, l’aulari i l’antic col•legi Lluis Vives.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -