28/02/2024 - 23:56
Més

  Agullent destina 100.000€ per iniciar el pla “Agullent Suma”

  Altres notícies

  L’equip de govern de l’Ajuntament d’Agullent ha reestructurat els pressupostos municipals, que tenia a punt de presentar al plenari just quan es va declarar l’estat d’alarma, per crear una partida inicial de 100.000€ per a executar les primeres mesures urgents front al Covid19. Aquesta és només una quantia mínima inicial, que servirà per a posar en marxa les primeres accions del pla econòmic local “Agullent Suma”. Segons ha explicat l’alcalde, Pau Muñoz, “aquesta partida inicial s’incrementarà amb posterioritat amb més fons municipals”.

  El pla “Agullent Suma” té com a objectiu promoure la reactivació de l’activitat econòmica local, fent especial incidència en els treballadors autònoms, i en els sectors dels comerços i els serveis que s’han vist afectats per l’estat d’alarma. Dins del paquet de mesures inicials, a aquests sectors se’ls oferiran ajudes econòmiques, suport promocional i exempcions o compensació d’impostos i taxes municipals vinculades a la seua activitat. El pla “Agullent Suma” també tindrà una vessant social, destinada a no deixar desateses a les persones que s’hagen pogut quedar sense recursos econòmics per a fer front a les necessitats bàsiques, i que per tant es troben en una situació de forta vulnerabilitat.

  Segons ha explicat l’alcalde, Pau Muñoz, el pla “Agullent Suma” preveu incorporar més línies d’acció, com per exemple un pla d’ocupació local, a mesura que avance la desescalada i es puguen avaluar a nivell local els efectes post estat d’alarma, en els diferents sectors de la població. “Tenim previst un ampli paquet de mesures, però les anirem proposant i implementant conforme la desescalada avance. Estem oberts a les suggerències que els sectors econòmics locals ens facen aplegar, per anar perfilant-les i prioritzant-les. El pla “Agullent Suma” es un treball a curt i a mitjà termini, per intentar no deixar-nos a ningú fora. Ara només hem posat la primera pedra amb eixos 100.000€ inicials del pressupost ordinari”.

  L’Ajuntament d’Agullent va celebrar el passat divendres un ple extraordinari per a l’aprovació dels pressupostos 2020, que van eixir endavant amb els vots a favor dels regidors de Compromís i l’abstenció del membres del grup Units per Agullent. Amb els pressupostos aprovats es dóna el punt d’eixida al pla econòmic local “Agullent Suma”. La proposta de pressupostos municipals per al 2020 aprovada ascendeix a 2.062.263€.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -