Concurs de portades per a les Festes de Moros i Cristians d’Agullent

La Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent ha convocat el concurs bianual de Portades de Festes de Moros i Cristians, del qual eixiran les portades dels llibres de festes del 2018 i 2019. Els interessats en participar a aquest concurs tenen de temps fins al 12 de gener per a entregar els seus treballs, que podran estar executats en qualsevol tècnica artística, això sí, sense emprar colors daurats, platejats o fluorescents. Per suposat, les fotografies, imatges o dibuixos que apareguen a la portada hauran d’estar relacionats amb el poble d’Agullent i la seua festa, i l’original caldrà que porte el lema : Agullent abril 2018.

La Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent nomenarà a un jurat format per persones relacionades amb el món de la cultura, i este jurat serà l’encarregat de decidir els treballs guanyadors. Amb totes les obres presentades s’organitzarà una exposició. La Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent ha mantés la dotació econòmica dels premis del concurs, que atorga un primer premi de 400€ i un segon de 200€. Les bases íntegres del concurs estan penjades a la pàgina web de l’Ajuntament d’Agullent www.agullent.es

Canvi de junta i de president

La convocatòria del concurs de portades va de la mà de la nova Junta de Festes de Moros i Cristians d’Agullent, renovada parcialment aquest estiu. Vicent Soler Vidal, de la filà dels Berenguers, ostenta ara el màxim càrrec de la junta en substitució de la fins ara presidenta, Marcela Sirvent Porta.

La nova junta té previst seguir amb la feina feta realitzada per l’equip anterior, doncs segons explica el nou president, Vicent Soler, “ara és prompte per a pensar en novetats. Ara és el moment de seguir amb la feina feta, que ha eixit bé, i amb el temps ja es valoraran si fan falta noves propostes, sempre comptant amb el parèixer de les filaes”.

Font: Ajuntament d’Agullent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent destina 100.000€ per iniciar el pla “Agullent Suma”

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Agullent ha reestructurat els pressupostos municipals, que tenia a punt …