232.000 euros per millorar la seguretat i comoditat de 12 carrers d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent procedirà pròximament a la millora de la seguretat i comoditat d’un total de 12 carrers de la ciutat, una inversió prevista de 232.000 euros per a la que es comptarà amb una subvenció de 130.000 euros del Pla de Camins i Vials de la Diputació de València. En concret l’actuació permetrà millorar fer tasques de pavimentació i millora del ferm en diverses zones de l’Avinguda Benicadell; Avinguda d’Almansa, Carrer Diables (al tram Ordim-Flassades); Passeig de Germanies (al tram CEAM-Camí Vell de Xàtiva); Carrer Joan Coromines; Avinguda Diputació i Carrer Juan Belda Pastor; Carrer Sant Jaume; Carrer Santa Teresa; Carrer Pintor Segrelles; Carrer Sant Ignasi i Carrer Dos de Maig.  

Hui s’ha publicat a la Plataforma de Contractacions del Sector Públic les bases de licitació d’estes obres, un procés que permetrà iniciar les obres en al voltant de dos mesos. En total, es vindrà a millorar més de 15.000 m2 de superfície, destacant com a trams de major extensió el carrer Santa Teresa (3.494 m2 repartits en dos trams); l’Avinguda d’Almansa (3.190 m2); el Carrer Diables (2.320 m2); i el Carrer Dos de Maig (1.657 m2). 

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, destacava el positiu impacte de comptar amb ajudes com aquesta de la corporació valenciana, “ja que no sols ens permeten realitzar actuacions necessàries per millorar la comoditat i seguretat del trànsit viari, sinó també crear i mantenir llocs de treball amb l’execució d’estes obres”. Peris també valorava positivament el fet que amb aquest pla “s’ens done la possibilitat de triar entre invertir en camins rurals o en carrers, com anem a fer en aquest cas”, recordava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …