Salem serà la pròxima destinació del Gastrotur a la Vall d’Albaida

0

Un total de 32 bars i restaurants de dotze localitats participaran en la nova iniciativa gastronòmica Gastrotur a la Vall d’Albaida. Així, durant tretze caps de setmana fins el 15 de setembre, la campanya farà fonda en un municipi diferent els establiments adherits del qual oferiran un menú especial amb propostes tan suggerents com nius de sèmola, pebrots farcits, calamarsons, foie d’ànec, crep de boletus, cruixent d’ou, piruletes de llagostí, torrades, cruixents, embotits o espencats en una iniciativa conjunta de la Mancomunitat i de l’Associació d’hostalers de la Vall d’Albaida (AHVAL).

El darrer cap de setmana el Gastrotur fou acollit al municipi de Llutxent on el restaurant el Mas de Xetà va oferir un suculent menú gastronòmic amb passejos a cavall per a tots els assistents. Aquest cap de setmana el Gastrotur es dirigeix a Salem tenint com ambaixadors al restaurant la Granja de San Miguel i El Racó de Vicent, tots dos han confeccionat un exquisit menú gastronòmic que faran les delícies de grans i xicotets.

D’entre les activitats destaca la inauguració del forn morú de la Granja San Miguel prevista per al 28 de juny a les 9 de la nit així com, la presentació del nou disc del cantautor Vicent Savall i homenatge a Joan Pellicer. També destaca l’actuació de l’agrupació coral russa Nereezonny al municipi de Salem.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades ha afirmat: “estem convençuts que aquesta iniciativa és una aposta ferma pel turisme, la gastronomia i els atractius dels municipis”. Puchades ha insistit: “es tracta d’un reclam turístic que permetrà conèixer restaurants desconeguts fins el moment”.

Gastrotur a la Vall d’Albaida, una aventura per als sentits” reuneix “una gran representativitat del què està fent-se a la nostra comarca dins la cuina de mercat i d’autor”, segons el president, qui convida “a tots els veïns i visitants a que s’apropen a gaudir d’aquesta iniciativa perquè és una excusa perfecta per  fer turisme i per conéixer la nostra gastronomia”.

Per a més informació www.valldalbaida.com

La Vall d’Albaida, disfruta-la amb els 5 sentits

Organitza: Departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i Ajuntaments de la Vall d’Albaida.

Patrocina: Patronat Provincial de Turisme València Terra i Mar

Col·laboren: Ajuntaments de la Vall i Ahval.