Prohibides les reunions familiars, i altres mesures

0

Puig acaba d’anunciar noves mesures que entraran en vigor demà dillus, i que es sumen a les mesures anunciades el passat dimecres amb el tancament de l’hosteleria.

Així, es preveu que per a demà dilluns dia 25 les reunions entre persones no convivents estaran prohibides i es limitaran a dues persones que poden ser de dos nuclis de convivència distints solament en espais públics. També es limiten es trobades familiars i socials, que podran ser de més de dues persones si es tracta d’un mateix nucli de convivència. Els detalls es faran públics amb la publicació del DOGV.

També s’han prorrogat les mesures de la mobilitat, el confinament perimetral autonòmic 21 dies. Les ciutats de més de 50.000 habitants també es tancaran durant els caps de setmana, des de les 15 hores del divendres a les 6 del dilluns, i els dies festius.

Tot i que hi han algunes excepcions, i es que si estan permeses les reunions laborals o institucionals, les activitats en l’àmbit educatiu i les cures de persones vulnerables (gent major i menors).

Publicitat