Avui s’inicia l’abonament de la Generalitat per subvencionar viatges en la Comunitat Valenciana

0

Turisme Comunitat Valenciana ha activat aquest dimarts a les 12 hores el programa Viatgem CV, que distribuirà el Bo Viatge Comunitat Valenciana, amb descomptes del 70% per a viatjar per la Comunitat i amb un total de 700 empreses adherides.

Aquestes empreses són des d’agències de viatges, hotels, blocs o conjunts d’apartaments turístics, càmpings, cases rurals, albergs i empreses gestores d’habitatges d’ús turístic, totes elles inscrites en el Registre de Turisme Comunitat Valenciana.

Per al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “aquesta xifra respon a una gran acceptació i acolliment per part del sector de la Comunitat Valenciana, que espera que aquest programa ajude a pal·liar les conseqüències econòmiques i socials generades per la COVID-19, incentivant el consum turístic i contribuint a prolongar l’activitat i l’ocupació”.

En aquest programa “hem intentat paquetizar propostes de tota mena, l’interessant és que es combine la pernoctació amb l’oferta complementària, que incloga cultura, gastronomia, turisme actiu, entre altres”, ha afegit.

“L’important és que fluïsquen els recursos cap al sector, ajudar a la supervivència del teixit empresarial és una premissa fonamental per a Turisme”, ha recalcat el secretari autonòmic.

Colomer ha recordat que “és moment d’encoratjar el viatge de proximitat” i ha animat a les empreses valencianes que encara no ho hagen fet, a sumar-se al programa, que continuarà obert a noves adhesions fins a desembre.

Publicitat