Puig anuncia el tancament de tota l’hostaleria en la Comunitat Valenciana

0

Ara fa breus minuts, el president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig, ha fet públiques noves mesures que entraran en vigor el pròxim dijous 21 de gener de 2021, i que segons ha explicat és per fer front a la mala evolució de la pandèmia que està havent-hi durant les últimes setmanes.

A la seva compareixença, ha anunciat el tancament de tota l’hostaleria a la Comunitat Valenciana, i solament es permetrà el servei de menjar per emportar, bé distribuït, o bé recollida en el local. El servei de cafeteria i restaurant en hotels queden restringits solament als clients hospedats i restringits amb limitacions d’aforament.

L’onada de covid-19 continua a Ontinyent i la Vall d’Albaida

El comerç haurà de tancar a les 18h, excepte farmàcies i alimentació. A més a més també es tanquen totes les instal·lacions esportives excepte per als esportistes professionals i competicions oficials de caràcter estatal. Totes aquestes mesures anunciades, i altres que eixiran publicades en el DOGV, entraran en vigor aquest mateix dijous 21 de gener des de les 0:00h. Estaran en vigor durant 14 dies.

A més a més, ha anunciat altres mesures. Demà dimecres decauen els tancaments perimetrals que afecten 29 poblacions, entre elles Ontinyent, Quatretonda i Benigànim a la nostra comarca. També demà dimecres, la Generalitat sol·licitarà al govern d’Espanya avançar el toc de queda a les 20h de la vesprada.

De moment, com el màxim de 6 persones a les reunions, o el perimetratge autonòmic romanen vigents.

Publicitat