16/06/2024 - 17:21
Més

  L’associació Serra Mariola potencia el coneixement del territori entre els seus tècnics

  Altres notícies

  Els treballadors de les oficines de turisme d’Alcoi, Banyeres de Mariola, Bocairent i Muro coneixen Agres i Alfafara

  El convent de la Mare de Déu d’Agres o l’àrea recreativa de la font del Tarragó a Alfafara van ser alguns dels punts que aquest dimecres, 20 de novembre, van descobrir els tècnics de turisme vinculats a l’associació Serra Mariola. D’aquesta forma, els responsables de les oficines d’Alcoi, de Banyeres de Mariola, de Bocairent i de Muro van descobrir els atractius de les altres dos poblacions del col·lectiu “per tal de poder difondre’ls entre els seus visitants des de les respectives oficines de turisme”, tal i com va manifestar Josep Manel Francés, president de l’entitat i alcalde d’Agres, “dins de la línia d’acció conjunta que hem encetat darrerament per tal de promocionar la marca Serra Mariola”.

  SM20131120Fam_trip_AgresL’ocasió va servir també per a difondre l’associació entre els hostalers d’Agres i d’Alfafara ja que l’entitat està oberta i demana la participació de tots els col·lectius implicats en la promoció del territori i de la marca Serra Mariola be siguen institucions públiques, bé empreses, professionals o particulars. Així mateix, els tècnics van poder conèixer l’oferta de restauració i d’allotjament existent a les dos localitats i visitar-ne alguns exemples.

  Aquesta activitat tindrà continuació els mesos pròxims amb altres estades de familiarització dels recursos de les poblacions de l’associació Serra Mariola com la riquesa del Nadal alcoià que centrarà la cita següent. Fins ara, el treball conjunt dels sis municipis que a dia de hui formen l’entitat ha permés crear una pàgina web (serramariola.org) que aglutina tots els seus atractius o la presència en les xarxes socials per promocionar les principals fites culturals, festives i esportives de la zona així com la confecció d’un plànol de situació que està tenint una gran acceptació, com van coincidir a valorar els tècnics presents a Agres i a Alfafara.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -