02/10/2023 - 6:07
Més
  IniciDestacatLa jutge anula el tancament de la discoteca Bamboo d'Ontinyent

  La jutge anula el tancament de la discoteca Bamboo d’Ontinyent

  La jutgessa del Jutjat Contenciós-Administratiu nº3 de València, Laura Alabau Marí, ha decretat la suspensió cautelar de l’ordre de tancament de la discoteca Bamboo d’Ontinyent (antiga OTK), la qual es va portar a terme des de l’ajuntament de la ciutat el passat mes de Febrer.

  Foto de Pedro Galisteo
  Foto de Pedro Galisteo

  Aquesta decisió presa per la jutgessa, permet al propietari de la discoteca d’Ontinyent reprendre l’activitat al seu local, a pesar de les denuncies presentades pels veins per excés de soroll e incompliment d’horaris, on segons expliquen, denunciaven constants excessos de soroll que impedien el descans durant el cap de setmana, i que segons la llicència original concedida l’any 1985, sols s’autoritzava com a ball amb ambientació musical i subministre de begudes.

  Després de les queixes, l’Oficina Tècnica d’Ontinyent va realitzar una inspecció al local, on verificaren que s’havien realitzat modificacions sense haver sol·licitat els permisos d’obra corresponents, i per això procediren a ordenar el tancament de la mateixa.

  Cap destacar que aquesta resol·lució deu ser confirmada per la jutge en una sentència.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit