12/04/2024 - 12:57
Més

  La Conselleria de Sanitat fixa l’import de les anualitats per al nou hospital

  Altres notícies

  La Conselleria de Sanitat ha fixat ja l’import de les anualitats per a la construcció del nou hospital d’Ontinyent. El Ple de l’Ajuntament aprovava ahir una modificació del conveni per a la construcció del centre sanitari, en la que s’inclou no sols la distribució d’estes anualitats (67.000 euros en 2016; 322.279 en 2017; 4.255.670 en 2018; 10.677.862 en 2019 i 10.792.734 en 2020).

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, agraïa el to del debat, en el que les modificacions van ser aprovades amb el vot favorable de tots els grups municipals excepte el PP, que es va abstenir. Estes modificacions incloïen també altres aspectes com l’afegit de penalitzacions en cas d’incompliments per part d’alguna de les administracions implicades, que haurà d’indemnitzar a l’altra amb les despeses ocasionades per a la construcció de l’hospital.

  El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, destacava que les modificacions incloses a proposta de la pròpia Conselleria “suposa un avanç que ens dóna confiança perquè parla d’uns terminis i unes anualitats realistes, per fer factible l’execució en temps i forma”, manifestava.

  El nou conveni modificat que aprovava el ple està accessible de manera íntegra a la web municipal www.ontinyent.es, en l’apartat on l’Ajuntament d’Ontinyent ve fent accessible tota la informació relativa al nou hospital, i on també es poden consultar documents com l’informe sobre els terrenys i el seu annex.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -