12/04/2024 - 14:29
Més

  Party amb videojocs, còmics i retro-tecnologia a Agullent

  Altres notícies

  La sala multiusos d’Agullent, ubicada al passeig de la Font Jordana, acollirà del 30 de gener a l’1 de febrer una nova “party” batejada com “Reunión de Frikies”. Al llarg dels tres dies, a banda de poder jugar a videojocs en línia, els participants podran gaudir de nombroses activitats com una xerrada del fotògraf Javier Ureña o una conferència sobre el programa Solid Work a càrrec de Ricardo Vicens. A més els amants del videojocs tindran l’oportunitat d’escoltar a Gustavo Aranda i Joan Albero d’ESAT i l’empresa Sicnova 3D.

  Com a novetat, la party d’Agullent d’enguany inclou en la seua programació dedicada als jocs de taula, un torneig Magic PTQ classificatori per a l’encontre de Vancouver 2015. A més la reunió de frikies comptarà, com en edicions anteriors, amb altres atractius com còmics, retro-tecnologia, retro-gaming i una gran quantitat d’usuaris jugant on-line.
  El cost d’inscripció a la party és de 15€ i inclou a més de l’entrada al recinte, una samarreta i dos esmorzars. Les inscripcions s’han de formalitzat a través de la web www.reuniondefrikies.com

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -