13/07/2024 - 12:21
Més

  Així serà el Bou en Corda de les festes de la Puríssima d’Ontinyent

  Altres notícies

  Ja san fet públics alguns detalls de les pròximes festes del bou en corda de la Puríssima d’Ontinyent. Fa unes setmanes avançavem les dates de clebració del bou en corda per al pròxim 4 i 5 de desembre.

  Les circumstàncies actuals a causa de la crisi sanitària i les obres de restauració de la muralla, forcen a canviar el festeig popular del bou en corda d’aquest any 2021. A més a més, les ramaderis no disposen dels àstats adequats, per la qual cosa l’actual Junta de Festes ha buscat els bous de dos ramaderies, concretament Fernado Machancoses, i José Vicente Machancoses.

  Tot i que encara no es poden confirmar les dades dels animals (nom i pes), si es confirmen en total 7 animals. El primer serà després de la missa del dissabte, moment en què es recullen les claus que donen inici a les festes. Posteriorment, des de la junta de festes de la Puríssima, confirmen 3 bous per a dissabte, i altres 3 per a diumenge.

  Pel que fa al recorregut per al bou, s’ha reduït a la plaça de Baix, Trinitat, Roses, Plaça l’Ajuntament, Placeta de l’Escurà, Ravalet i Regall. Instal·lant-se les habituals barreres de protecció en els llocs de costum. Queda suprimida la pujada al barri de la Vila.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -