La tornada a la normalitat de les festivitats sembla cada vegada més pròxima, després de la realització de les Falles el passat mes de Setembre, o l’ampliació de la nova normativa covid-19 que contempla les festes de Moros i Cristians, ara també es permet la realització d’activitats al aire lliure com els bous al carrer.

Així, el proper mes de Desembre, Ontinyent realitzarà després de dos anys a causa de la covid-19, els primers bou en corda postpandèmia. Tot i que hi hauràn canvis, la capital de la Vall d’Albaida serà la primera en realitzar actes taurins al carrer els dies 4 i 5 de desembre en honor a la Puríssima.

Ja s’han confirmat alguns detalls, i es que no hi haurpa embolà, tampoc hi haurà eixida ni entrada al corral, ni carpes a l’esplanda de Tortosa i Delgado, i el recorregut tampoc será el mateix.

La normativa covid-19, o la realització de les obres de restauració de la muralla a l’esplanada de Tortosa i Delgado, no fan possible l’ús d’eixe espai per a les carpes. A més tampoc es pot utilitzar els corrals, i s’ha decidit que els animals eixiràn des dels camions, sense atravessar el Pont Vell. Tampoc pujaran al barri antic de La Vila.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.