28/11/2023 - 13:38
Més

  Música en directe al Palau de la Vila

  Altres notícies

  El Palau de La Vila d’Ontinyent serà escenari aquest estiu d’un nou cicle d’actuacions musicals en directe. “Nit acústica al Palau” portarà cada dijous a les 20:30 hores durant 6 setmanes a tot un seguit de grups musicals i cantants locals, el que permetrà als clients del Cafè Palau gaudir d’una vetllada o sopar a la fresca en la terrassa del Palau acompanyada de música en format acústic.

  El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que en el plec de condicions per a la concessió del servei de cafeteria del Palau “ja s’expressava la voluntat del Govern d’Ontinyent de que s’organitzaren activitats com aquesta per dinamitzar aquest espai, ja que cal seguir aprofitant totes les possibilitats del Palau de La Vila en benefici de la ciutat”. En aquest sentit, Úbeda destacava les actuacions realitzades des del Govern d’Ontinyent per impulsar l’aprofitament d’aquesta edificació històrica, on es troba el nou Saló de Plens, la Sala d’Exposicions dels Gegants i Cabets, l’espai dedicat al Museu del Tèxtil Valencià o l’Oficina de Turisme, que durant els mesos de juliol i agost va a ampliar el seu horari dissabtes de matí i vesprada i diumenges de matí.

  El gerent del Cafè Palau, José Seguí, que ha organitzat el cicle amb la col·laboració de l’Ajuntament, explicava que durant tot el mes de juliol i la primera quinzena d’agost es succeïran les actuacions de La Suite Rumba (Rubén Amanita i José Solis) el 7 de juliol; Robe i Pablo Gisbert el 14 de juliol; Ivan Lane el 21 de juliol; Mercy el 28 de juliol; Mimi i los trileros (amb Camilo González i Miriam) el 4 d’agost; i Cristina Salmeron i Joana Villena el 14 d’agost.

  Seguí explicava que s’ha apostat per comptar amb músics locals, amb actuacions que començaran sempre a les 20:30 hores i finalitzaran al voltant de la mitjanit, tenint els clients de la cafeteria la possibilitat de degustar una renovada carta amb novetats gastronòmiques en les que s’està treballant.

  La cafeteria del Palau està  ubicada a l’espai comprés entre la rampa de la planta baixa i l’ascensor, i una superfície d’espai exterior, la terrassa de la planta baixa recaent al riu, de 55,71 m2, un espai que Pablo Úbeda destacava com a “privilegiat i amb unes vistes espectaculars”. El servei es presta de dilluns a diumenge, a partir de les 18:00 hores, sent la base de l’oferta gastronòmica productes locals com els embotits, l’oli i els vins.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent fa una multitudinària crida en el 25-N a “no fer ni un pas enrere” contra la violència de gènere

  L’acte organitzat a la plaça Major per la regidoria d’Igualtat a través del Consell de les Dones recorda els noms de les 51 dones assassinades enguany a Espanya per les seues parelles o exparelles
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -