Jornades de visita i debat al nucli històric del Raval-Poble Nou

L’Associació d’Arquitectes d’Ontinyent (ARQO) organitza unes jornades els dies 7 i 12 de juny, “Habitar el Raval d’Ontinyent”, que tractaran d’encetar un debat al voltant de l’estat del centre històric Raval-Poble Nou i el seu futur.

La primera de les sessions serà dijous 7 de juny a les 19.00h i consistirà en una passejada oberta a la participació de tots els ciutadans. El recorregut pel barri s’iniciarà a la Plaça Sant Domingo i continuarà pels carrers del Raval-Poble Nou fins l’àmbit del carrer sant Antoni, visitant així les diferents realitats del barri.

La segona sessió es celebrarà el dimarts, 12 de juny a les 19.00h al Centre Cultural de Caixa Ontinyent. S’analitzarà la situació actual del barri i les possibilitats de gestió i intervenció amb les experiències del ponent Gaspar Mayor Pascual, gerent del Patronato Municipal de Vivenda d’Alacant, en altres actuacions de regeneració urbana. Conclourà l’acte amb un debat obert.

Amb aquesta activitat donem continuïtat a les ja realitzades al riu Clarià i al barri de la Vila. Estes jornades són d’assistència lliure i ens permetran reflexionar al voltant del nostre barri.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent obrirà en la Fase 2 el pavelló, gimnàs i trinquet del Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament d’Ontinyent augmentarà amb l’entrada en la Fase 2 del desconfinament els espais utilitzables al …