04/12/2023 - 1:59
Més

  L’Associació dels Amics dels Reis Mags d’Ontinyent presenten un video promocional

  Altres notícies

  Aquest matí de diumenge, durant el concert que ha realitzat La Unió Artística Musical d’Ontinyent en benefici de l’Associació d’Amics dels Reis Mags han presentat un vídeo promocional de la cavalcada de reis que es realitza cada 5 de gener.

  El concert, de caràcter solidari, ha recaptat 1.100€ per a l’associació. D’aquesta manera, durant quasi 90 minuts, grans i menuts han après més de la música amb un concert, on s’ha pogut escoltar des de peces de pel·lícules de Disney, com altres peces més modernes, mentres diferents representants de la Unió feien de actors, i conductors del programa, en un teatre Echegarai completament ple.

  Cal destacar el missatge de l’emissari reial Jacobo, on ha agraït personalment la marxa que porta el seu nom, i al seu compositor Miguel Àngel Sarrió. Posteriorment l’Associació d’Amics dels Reis Mags han presentat el vídeo promocional de la cavalcada de Reis que es celebra tots els anys a la ciutat d’Ontinyent.

  Finalment el concert ha conclòs amb la presència dels patges, que han entregat cartes als xiquets i xiquetes per a que pugen començar a prepar la seua llista de regals.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -