20/05/2024 - 4:38
Més

  Els veïns d’Ontinyent podran participar en l’estudi de paisatge previ a la regularització del sol no urbanitzable

  Altres notícies

  Els veïns i veïnes d’Ontinyent podran opinar al voltant de l’estudi del paisatge previ a la regularització del sol urbà del terme. Segons s’explica des del Govern d’Ontinyent, tal com es va aprovar al plenari del passat 29 de maig, es posa a disposició de la ciutadania el Document del Pla de Participació Pública que forma part de l’Estudi d’Integració Paisatgística del Pla Especial de minimització de l’impacte territorial en sòl no urbanitzable, un estudi necessari per protegir el paisatge al disseminat quan es realitzen obres d’infrastructures al terme.

  Aquest document es pot consultar tant en les dependències de l’oficina tècnica municipal, com en la pàgina web de l’Ajuntament d’Ontinyent www.ontinyent.es , una línia que, tal com explicava la Regidora de Territori, Rebeca Torró, “respon a la voluntat del Govern d’Ontinyent de fomentar la participació ciutadana en aquest procés, dins la línia encetada de màxima transparència en tot moment a la gestió municipal”, afegia.

  Qualsevol persona interessada pot participar en el desenvolupament de l’Estudi d’Integració Paisatgística i formular observacions, durant el termini de 30 dies naturals, per mitjà de l’enquesta per al procés de Participació Pública, disponible en el Servei d’Informació Municipal (SIAM) i a la web de l’empresa redactora del Pla www.tesingenieros.com/ppp/Ontinyent/encuesta.php, tant mitjançant la pàgina web com al propi registre municipal.

  Al mateix temps, en el desenvolupament del procés de participació pública s’ha considerat per part de la Regidoria de Territori la conveniència de realitzar una jornada de participació pública oberta, dirigida a les associacions i entitats legalment constituïdes a Ontinyent, i als ciutadans en general, amb l’objectiu principal que el públic interessat puga conèixer i valorar els aspectes paisatgístics.

  Aquest taller tindrà lloc cel proper dia 18 de juny des de les 19:30 a les 21:30 hores a l’Aulari de Sant Rafel del Campus Universitari, situat al carrer Ramón Llin. Al mateix es realitzarà una presentació “powerpoint” per al desenvolupament del mateix i les pertinents explicacions per part dels redactors de l’Estudi d’Integració Paisatgística del Pla Especial de minimització de l’impacte territorial en sòl no urbanitzable.

  La regidora de Territori puntualitzava que “a l’igual que vam fer al procés dels Plans Parcials del sol urbanitzable residencial extensiu, volem fer a la ciutadania partícep d’un procés de valoració del paisatge que és necessari fer en aquest procés sobre el sol no urbanitzable, per tal que puguen opinar sobre com van a fer-se les coses en esta matèria”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -