“Vida” de Javier Aranda arriba a Ontinyent

0

La 35 Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida continuarà la seua programació aquest divendres amb un dels plats forts d’aquesta edició, l’obra “Vida” de la Companyia Javier Aranda. Aquesta representació, que serà l’única dirigida especialment per a un públic adult, aterrarà divendres a les 22:00 hores a la Sala Gomis d’Ontinyent directa des del Festival de Teatre de L’Havana (Cuba).

“Vida” és una fascinant i sensible història on les mans són les protagonistes, com a éssers especials que creen moviment, emoció i vida. L’obra de Javier Aranda ha sigut premiada amb diversos guardons, entre els quals destaca el Premi a Millor Espectacle de Xicotet Format als FETEN de 2018. Les entrades per aquesta representació estan a la venda a la web de Caixa Ontinyent per un preu de 6 euros anticipada o 8 euros en taquilla.

Però aquesta no serà l’única cita per a la segona jornada de la Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida. El divendres l’Auditori Paco Salvador de Benigànim acollirà dues obres, primer a les 9:30 hores “Papirus” de Xirriquiteula, i a les 12:30 hores “Solo” de Xavi Lozano. En l’Olleria, a les 10:30 hores, la Mostra portarà a l’Escoleta l’obra “Fabularia” de La Carreta. Aielo de Malferit també acollirà dues representacions, a les 11:00 hores a l’Escoleta hi estarà “L’Aneguet Lleig” de Teatre a mà i, a la mateixa hora, a l’Auditori Municipal “Adeu Peter Pan” de Festuc. Finalitzant el matí, la MIT hi estarà també a l’Auditori Luis Peiró de Montaverner, serà a les 12:00 hores amb “Ay Pera, Perita, Pera” de la companyia Cazando Gamusinos.

La vesprada començarà a les 15:00 hores en Otos, on la companyia Teatre a mà tornarà a representar “L’Aneguet Lleig”. A les 15:30 hores, serà el torn de Montitxelvo, on La Gotera de Lazotea representarà en la Casa de la Música la història de “Garbancito en la barriga del buey”. A les 17:00 hores, el Centre Sociocultural d’Atzeneta d’Albaida gaudirà de “Jana i els tres ossos” del Centre de Titelles de Lleida. L’Olleria tornarà a acollir a la MIT, en aquesta ocasió serà a les 18:00 en la Biblioteca Municipal amb “L’Odisea” de Vudú Teatro. Aquesta última companyia serà

l’encarregada també d’impartir un taller de creació de titelles a les 18:30 hores a la Biblioteca Municipal de Fontanars dels Alforins. I finalment, la companyia txeca Pavel Smid portarà el seu espectacle “Un cuento del viento” a Castelló de Rugat, serà a les 19:00 hores en l’Auditori Municipal.

Publicitat