Vicent Camps presenta un llibre de poemes per a públic infantil

0

Vicent Camps, un dels pocs recitadors professionals valencians que hi ha, presentarà aquest proper dimarts a Ontinyent el seu llibre “El clot de la Lluna”. Es tracta d’un Llibre de “poesia divertida” per a xiquets d’entre 7/8 anys, que es presentarà dimarts dia 13 de desembre a les 18:00 hores en la Biblioteca de Sant Josep, en un acte al qual l’autor recitarà poesia i farà una presentació adequada per als infants, i adreçada a tots els públics, tant pares i mares, com xiquets i xiquetes i públic en general.

L’autor recull en aquest llibre poemes senzills, divertits i plens de valors, construïts durant els últims anys, a partir de les sensacions que li han anat suggerint els xiquets i xiquetes amb què ha compartit grans moments gràcies als recitals que realitza per les biblioteques i centres escolars. Il·lustrat per Raül Gàlvez, el llibre s’acompanya d’activitats per aprendre a recitar en veu alta, i també amb un CD on l’autor recita tots i cadascun dels poemes continguts a l’obra.

La biblioteca de Sant Josep d’Ontinyent, a l’Avinguda Manuel Sanchis Guarner de la ciutat, reprèn amb aquesta activitat el cicle de presentacions de llibres que es va posar en marxa el passat mes de setembre, amb els quals es vol fomentar l’hàbit de la lectura i apropar els autors als lectors i usuaris d’estes instal.lacions municipals. Descarregar la invitació

El Clot de la LLuna

L’editorial EDICIONS96 ha tret el meu llibre de poesia infantil EL CLOT DE LA LLUNA, per a xiquetes i xiquets a partir de 8 anys, il.lustrat pel poeta visual Raül Gàlvez. Al llibre l’acompanya un cd amb el meu recitat i activitats de poesia recitada. Alguns centres escolars l’han aprofitat com a llibre de poesia per a segon i tercer cicle de primària i això em plena de satisfacció, ara toca anar fent recitals i presentacions, estic molt il.lusionat, gràcies a totes i tos els que han fet possible veure El Clot de la LLuna en paper i no solament en la meu veu. El llibre a eixit amb disc inclós al preu de 8 euros, i es pot comprar a qualsevol llibreria, si no el tenen vos el portaran.
Com sempre us dic que en Bibliocafé en Amadeu de Saboia, 17 de València.- Librería Primado en Primado Reig, 102 de Valencia .- LLiberia Xirivella en Plaça Petanca de Xirivella tenen tots els meus llibres i discs.

Alguns poemes:

Aquest poemari parla de valors, mitjançant
una poesia senzilla i divertida, i
està creat, amb les sensacions suggerides
per les xiquetes i els xiquets, en els recitals
que l’autor realitza per les biblioteques i
centres escolars del País Valencià; especialment
amb els últims cursos de primària i
primers de secundària.
Va acompanyat d’activitats
per aprendre a recitar en
veu alta i d’un cd amb tots
els poemes recitats per
l’autor.

El Clot de la Lluna (toll d’aigua de reg produït per
solsida) era el topònim que rebia un lloc de l’horta,
ja desaparegut, entre les poblacions de Xirivella
i Mislata, a la comarca de l’Horta Sud de València,
on els xiquets d’aquests pobles prenien el bany, fins
ben entrada la segona meitat del segle xx. El poemari,
que intenta contribuir a omplir de valors la vida
quotidiana dels xiquets i xiquetes actuals a través de
la poesia, és utilitzat per l’autor en la seua faceta de
recitador en les campanyes d’animació lectora poètica,
que realitza amb escolars, en centres i biblioteques
del País Valencià.

Presentació CLOT DE LA LLUNA Ontinyent