La Cavalcada Humorística, cavalls i bous omplin el primer cap de setmana de les festes de L’Olleria

0

Un any més les filaes de L’Olleria van omplir d’humor i color la nit de la Cavalcada Humorística dissabte passat. Entre les disfresses es van poder veure pijames, cantants d’eurovisió i pals de fregar entre altres.

NitOllaOlleria2013Ja el diumenge, la filà contrabandistes organitzava en la Revolteta un espectacle de doma i munta de cavalls que va abarrotar les grades i va arrancar continus aplaudiments del públic. Després de l’exhibició li va tocar el torn als bous amb els bous al carrer organitzat per la Peña Taurina La Riba de L’Olleria.
El regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano manifestava la seua satisfacció pel bon funcionament de les festes i felicitava “a la filà contrabandistes i a la Penya Taurina La Riba pels espectacles organitzats que han sigut tot un èxit aconseguint fer disfrutar al públic que va omplir la plaça de bous de la Revolteta”. Esta nit a les onze, bous al carrer i bou embolat.

Per a este dimecres, hi haurà més bous amb bous al carrer i bou embolat a les onze de la nit en la Revolteta i a les dotze entradetes de filaes per l’avinguda Jaume I. Prèviament a les 19:30 hores en el camp de futbol de gespa artificial es presentaren les escoles esportives municipals de futbol de L’Olleria i l’equip de L’Olleria C.F.