Teté Delgado y los Ciclones, demà a la sala Bamboo

0

Aquest divendres s’obri a la sala Bamboo d’Ontinyent la primera edició del festival Ochenteando, que tindrà lloc en aquestes instal•lacions fins al 19 de juny. Es tracta d’un cicle de concerts organitzat per Bamboo amb l’ajuda d’AD Libitum i l’Ajuntament d’Ontinyent i amb la col•laboració de diverses empreses de la comarca que pretén posar a l’abast de tota la comarca “un oci de qualitat i assequible”, ja que la entrada per a cada concert tindrà un preu de 10€ i inclourà sopar previ a l’actuació.

Per a aquest divendres, està prevista l’actuació de “Teté y los Ciclones”, una banda de Rock and Roll que interpreta música dels anys 50 liderada per la televisiva artista Teté Delgado. Encara que tots els concerts tindran lloc a les 23:00 h., les portes del recinte s’obriran a les 21:30 h. per al sopar tipo cocktail inclòs en el preu de l’entrada. Les entrades per a cada actuació es posen a la venda al pub JM, sala Bamboo, Casa de Cultura d’Ontinyent i AD Libitum.

El regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, destacava que “es tracta d’una sèrie d’actuacions impregnades d’eixa màgia especial que té el directe, espectacles que a més van més enllà del que és estrictament la música, i que ajuden a diversificar l’oferta d’oci i cultural a la ciutat. Pensem que és positiu i interessant, i per això el Govern Municipal recolza i recolzarà aquest tipus d’iniciatives”, conclou el regidor.

Després d’aquest grup, participaran del cicle el conegut col•laborador de Caiga Quien Caiga i líder de Los Toreros Muertos Pablo Carbonell (10 d’abril), Reckless tributo a Bryan Adams (17 d’abril), La Guardia (8 de maig), Javier Urquijo de Los Secretos (22 de maig), el també col•laborador de Caiga Quien Caiga i humorista Eugeni Alemany (21 de juny) i La Frontera (19 de juny).

Publicitat