28/11/2023 - 15:16
Més

  La Simfònica Caixa Ontinyent participarà en un homenatge a Manuel Palau a Alfara del Patriarca

  Altres notícies

  El proper 15 de juliol l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent eixirà del seu auditori habitual, el Teatre Echegaray, per actuar a la localitat valenciana d’Alfara del Patriarca en homenatge al compositor valencià Manuel Palau, qui va dirigir l’Institut Valencià de Musicologia. L’orquestra formativa ho farà en el marc del Festival de Música que l’ajuntament de la localitat ha organitzat de la mà de l’Acadèmia de la Música Valenciana amb motiu de les festes patronals del municipi on Palau va nàixer.

  Un festival que, a més, compta amb la col·laboració de la Diputació de València i l’Ajuntament de València i que, si bé ja va començar la setmana passada amb la Banda Municipal de València, continuarà el proper dissabte 15 de juliol a les 22:30 h. amb un concert de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

  Un concert dirigit pel també compositor i director valencià, Saül Gómez, que constarà de dos parts. En aquest sentit, la primera part estarà dedicada a dos obres del mestre Palau, considerat un dels més importants del segle XX pel seu estil espontani, natural i innovador. Així, s’escoltarà Obertura Española y Tríptico Catedralicio seguides de la reconeguda obra Scheherezade de Rimsky-Korsakov.

  Font: Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -