30/05/2024 - 15:49
Més

  Rosa Montero clausurarà el Cicle de Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent

  Altres notícies

  La reconeguda escriptora i periodista Rosa Montero serà la convidada d’honor en la clausura del IX Cicle de Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent, denominat “Ontinyent Negre”. L’event, que tindrà lloc del 30 de maig al 8 de juny, és impulsat per l’Ajuntament juntament amb el Club de Lectura i el Cine Club Utiye, i compta amb la col·laboració de la Fundació Caixa Ontinyent, La Llibreria i Ediciones Babylon.

  L’acte de clausura, previst per al 8 de juny a les 19:30 hores al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, promet ser un moment destacat de la programació. Durant l’esdeveniment, Montero, guardonada amb premis de gran prestigi com el Premi Nacional de Periodisme, el Premi Nacional de les Lletres Espanyoles i la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts, compartirà les seues experiències i reflexions amb els assistents.

  Rosa Montero, que ha estat vinculada al diari El País des de 1976 i és autora de nombroses obres traduïdes a més de vint idiomes, aportarà una perspectiva única sobre la creació literària i periodística. Segons el regidor de Cultura, Àlex Borrell, la presència de Montero afegeix un atractiu especial a l’esdeveniment: “És una oportunitat única de conèixer i escoltar en persona a una reconeguda autora amb una ampla i destacada trajectòria”.

  La programació de “Ontinyent Negre” inclourà, a més de la intervenció de Montero, projeccions de cinema i presentacions de llibres relacionades amb el gènere de la novel·la i cinema negre, comptant amb la presència de diversos autors i autores del gènere.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -