02/10/2023 - 9:59
Més
  IniciCulturaRafael Guerola Segura serà el llumener major de les festes de Sant...

  Rafael Guerola Segura serà el llumener major de les festes de Sant Esteve 2023

  L’associació de Llumeners de Sant Esteve va presentar ahir diumenge a Rafael Guerola Segura, qui serà el llumener major de les festes d’aquest 2023. L’anunci es va realitzar després de la seua Junta General Ordinària celebrada al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

  A la Junta, l’actual president de l’associació, José M. Micó va posar en valor el treball dels membres de la nova junta directiva, incidint en el treball realitzat per elaborar i parovar el reglament intern, l’inici dels tràmits per al maneniment de l’ermita de Sant Esteve, i la incorporació de nous membres que permetràn gaantir la continuïtat de l’associació.

  Pel que fa al manteniment de l’ermita, s’ha informat dels treballs desenvolupats per aconseguir incloure el projecte entre els finalistes de l’Ontinyent Participa 2023, i va animar a continuar donant suport al projecte amb les votacions i aconseguir traure endavant la proposta.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  4 COMENTARIS

  1. Modesto González Calatayud ja tardes en fer-te Llumener….

  Comentaris tancats

  El més llegit