29/01/2023 - 6:32
Més
  IniciCulturaPrimeres projeccions dels documentals a concurs en Mon-Doc'22

  Primeres projeccions dels documentals a concurs en Mon-Doc’22

  Esta vesprada a les 18.00h es projecta a l’auditori Luis Peiró el primer documental dels sis que opten al Premi MON·DOC a Millor Llargmetrate. Es tracta d’Una isla en el desierto, dirigit per Rafael Robles. Un treball sobre la Costa del Sol durant la dictadura i com va esdevenir un referent per al món de la moda, el cine i la música a nivell internacional malgrat el tancament que sofria l’estat espanyol en aquella època. El director visitarà Montaverner per presentar el documental i poder contestar les qüestions que plantege el públic.

  A les 19.45h es projectarà el primer dels curts del Premi MON·DOC, Por una vida mejor. Documental dirigit per la realitzadora alemanya Laurie Stührenberg que conta la història sis dones obligades a abandonar la seua terra buscant una vida millor i com és el dia a dia d’estes empleades domèstiques en situació irregular.

  Tancarà les projeccions per hui Algo salvaje. La historia de Bambino, documental dirigit per Paco Ortiz que ens acosta la figura de Bambino; figura del flamenc de la seua època, artista d’artistes, amb un estil inimitable i una personalitat irresistible que va marcar una època en la música del s. XX.

  Tots tres opten també al Premi del Públic, per al qual els espectadors poden votar puntuant cada documental i dipositant la papereta corresponent a l’urna que trobaran a l’auditori; on els assistents també tindran a la seua disposició aigua, cafè i dolços per fer més agradable l’espera entre les projeccions.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit