02/10/2023 - 7:03
Més
  IniciCulturaOntinyent amplia els horaris de visites matinals i de dissabtes al Museu...

  Ontinyent amplia els horaris de visites matinals i de dissabtes al Museu MAOVA

  Des d’aquest mes de setembre el Museu Arqueològic d’Ontinyent i La Vall d’Albaida (MAOVA) ampliarà notablement el seu horari de visites. El museu, que venia obrint dimarts i dijous de 11:00 a 13:30 i de 18:00 a 21:00, dimecres i divendres de 18:00 a 21:00 i dissabtes alterns de 18:00 a 21:00 hores, passarà ara a obrir de dimarts a dissabtes de 10:00 a 14:00 hores, de dimarts a divendres de 17:00 a 20:00 hores i dissabtes de 18:00 a 21:00 hores.

  Els regidors de Museus (Mª José Alhambra) i Cultura (Àlex Borrell) visitaven aquest divendres el museu, coincidint en destacar “l’interès d’ampliar les hores de visita al MAOVA, un museu cèntric i estratègicament situat justament davall del campanar de Santa María, que a més de l’exposició permanent vinculada al nostre patrimoni arqueològic, també acull en la primera planta nombroses exposicions temporals, com va estar per exemple la del centenari del Laboratori d’Arqueologia de la Universitat de València”.

  A la seua exposició permanent, el MAOVA mostra gran quantitat d’objectes, sobretot ceràmics i lítics, amb un ampli marc cronològic que abasta des de finals del Paleolític fins a l’època moderna. La majoria dels fons procedeixen d’excavacions arqueològiques realitzades a la comarca.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit