Ontinyent inicia les obres de la nova zona d’oci esportiu junt a Benarrai

0

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres decreació d’una nova zona d’oci esportiu junt a l’espai verd de Benarrai amb la creació d’una pista de futbet, altra de patinatge i un pàrking per al voltant de 25 cotxes. En concret, la instal·lació de la pista de futbet que ocuparà una superfície de 600 metres i la de patinatge amb 300 metres ocuparan l’espai que van deixar les cases demolides al tram final de l’Avinguda Generalitat.

 Tal com va anunciar l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’objectiu d’estes actuacions “és seguir creant espais de convivència, donant un pas més enllà amb el que ha suposat la pista de pumptrack que tan bona acceptació té, en un entorn que també anem a dotar d’una pista de skate. Volem fomentar la creació de punts d’encontre perquè la ciutadania gaudisca de l’oci de forma saludable, en una ciutat cada volta més viva i amable per veïns i visitants”, assenyalava.

L’actuació, que suposarà una inversió de al voltant de 10.000 euros, començava aquest dimecres i està previst que finalitze durant la primera quinzena del mes de maig. En el cas de la pista de futbet van a reutilitzar-se porteries retirades d’altres instal·lacions esportives municipals i s’ha previst la col·locació d’una xarxa de 7 metres d’altura per tenir cura de la seguretat de tots aquells que utilitzaran les pistes.

 Cal recordar que al marge d’esta actuació, en la zona de Benarrai està prevista la instal·lació d’una pista de skatepark que ocuparà una superfície de 537m2 i pressupostada amb 58.118’45 euros. Estes instal·lacions esportives acompanyaran al “pumptrack” (un circuit infantil per a bicicletes, patins i monopatins) ocupa 1.220m2 i compta amb un carril que oscil·la entre els 1,8 i 2,8 metres d’amplària i un desenvolupament lineal de 181 metres, tot açò amb salts, plataformes i peralts.