12/06/2024 - 19:37
Més

  Una vintena de dones ‘cantaores’ intervindran aquest dissabte a la programació cultural d’Ontinyent

  Altres notícies

  Al voltant d’una vintena de dones “cantaores” i músiques valencianes intervindran aquest dissabte a Ontinyent a l’activitat “Parint versos entre dones”, organitzada per la regidoria d’Igualtat al marc de la programació de “Cultura de Barri” que coordina la regidoria de Cultura. Serà a partir de les 20:00 hores a la Plaça de Sant Domingo, lloc on el grup d’artistes posaran en escena un espectacle d’albaes i cant valencià d’estil.

  La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, posa en valor la necessitat d’un espectacle com aquest que empodera i visibilitza les dones cantadores, dolçaineres, tabaleteres i instrumentistes, i impulsar a les noves incorporacions femenines dins de l’expressió de la cultura valenciana: «Totes sabem les dificultats que es poden trobar les dones al món de la música tradicional valenciana i projectes com aquest ajuden a trencar el sostre de vidre que encara els hi pesa», manifestava Enguix. A més, la regidora anima a tota la ciutadania d’Ontinyent a gaudir d’aquestes «dones amb veu de dones, amb missatges renovadors que són capaces de ser transmissores i creadores del discurs valent del feminisme actual des d’una perspectiva del cant tradicional valencià», manifestava.

  A més d’aquesta actuació, cal recordar que la programació de «Cultura de Barri» d’aquesta setmana comença dijous 29 de juliol a les 22.00 hores amb la projecció de la pel·lícula «M’esperaràs?» al pati del col·legi Vicent Gironés i, el mateix dijous, però a les 23.00, la Plaça de la Concepció acull un nou concent d’Ontijazz a càrrec de la Jove Big Band Sedajazz. Divendres 30 de juliol a les 23.00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament tindrà lloc un concert de la Banda Agrupació Musical d’Ontinyent i el diumenge 31, el grup de percussió i dolçaina, La Colla, oferirà un concert amb «Tot per la Música» a la plaça de la Concepció a les 23.00 hores.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -