Una Malú pletórica i molt rockera va brillar ahir al seu concert a l’Estadi El Clariano d’Ontinyent, que va reunir al voltant de 4.000 espectadors, entre ells nombroses families senceres, amb xiquets de totes les edats acompanyats dels seus pares i mares.

Un públic que no va haver d’esperar ni un sol minut, ja que amb puntualitat anglesa la cantant madrilenya apareixia a les 23:00 hores sobre l’escenari dispost amb potent un desplegament de llum, imatge i so, amb dues pantalles laterals reforçant una gran pantalla LED central i una gran quantitat de focus mòbils, ventiladors i generadors de boira. Malú va sorprendre amb una posada en escena molt rockera per a una cantant freqüentment catalogada com a baladista, carregant d’energia tots i cadascú dels temes, i alternant dues voltes de vestuari però sempre de color negre.

Malú va obrir amb un dels temes del seu últim disc, “Ni un paso atrás”, per a passar al seu clàssic “Te conozco desde siempre” després del qual va saludar a un públic que va esclatar i va acompanyar amb palmes diversos dels temes de la cantant. La neboda del guitarrista Paco de Lucia es va animar a incloure alguns temes no inclosos als seus discos, però als quals ha col·laborat, com és el cas de “Que nadie” i “Devuelveme la vida” de Manuel Carrasco i Antonio Orozco, i va emocionar als presents al tram final de l’actuació en cantar el seu primer èxit, “Aprendiz” a piano i veu.

Al final, satisfacció entre un públic d’un concert que la pròpia cantant va manifestar que havia estat pensat “per a que tots isquen amb un somriure”, un gest que va acompanyar la gran majoria dels assistents en abandonar el recinte.