Neus Ferri i l’Orquestra ATRIVM plenen el teatre Echegaray

0

L’Orquestra Simfònica ATRIVM, resident al Teatre Echegaray d’Ontinyent, va iniciar dissabte passat la seua temporada d’abonaments de la temporada 2013 amb el concert “New York New York”. Un concert en què aquesta orquestra formativa, sota la batuta del director ontinyentí Saül Gómez i acompanyats de la veu de la cantant alcoiana Neus Ferri (coneguda pel programa de TV “La Voz”), van delectar als assistents amb un repertori integrat per estàndards de jazz i clàssics de Broadway. L’èxit d’aquest concert (que va comptar amb la presència de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i els regidors Rebeca Torró i José Antonio Calabuig) es va veure reflectit en el ple absolut del Teatre Echegaray, que dies abans ja havia penjat el cartell de complet.

Concert-Neus-Ferri-i-Orquestra-a-ATRIVM-ontinyentFora del repertori programat, Neus Ferri va fer saltar les llàgrimes a molts assistents en interpretar la cançó “Paraules d’amor” de Joan Manuel Serrat en record de la coneguda violoncel·lista Susana Balaguer, amb qui va compartir les aules d’AD LIBITUM durant molts anys. El concert es va clausurar amb la interpretació de “El hombre del piano” d’Ana Belén, una cançó molt especial que ja s’ha convertit en un segell personal de Neus Ferri.

El concert forma part de la programació de la Temporada de Concerts de 2013 de l’Orquestra Simfònica Atrivm al Teatre Echegaray, que es realitza gràcies a un acord entre l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Acadèmia Ad Libitum, que farà posible que als propers mesos actúen a la ciutat nombrosos artistes de renom internacional, com el Concertí Principal de l’Orquestra de la Royal Opera House de Londres, Vasco Vassilev; La guanyadora de les audicions de la Metropolitan Opera de New York, Paloma Friedhoff, o la Soprano Solista del Teatre Reial de Madrid, Francesca Calero, entre altres.

Publicitat