L’Agrupació Musical Ontinyent celebra Santa Cecília

0

Com ja és habitual en aquestes dates de l’any, l’Agrupació Musical Ontinyent celebra els actes en honor a Santa Cecília i aquest any ho farà el proper dissabte 23 de novembre.

Pel matí a les 11.30h tindrà lloc l’assaig general del concert, a les 17.15h i des del Centre Comercial “El Teler” i fins l’Església de Sant Josep és realitzarà el passa carrer dels “nous músics”. Tot seguit, a les 18:00h serà la missa en honor a Santa Cecília en l’Església de Sant Josep i en acabar, la banda es desplaçarà cap a l’Echegaray on tindrà lloc el concert. 

El concert serà a les 19.30h i aquest any tindrà un caràcter solidàri, ja que la recaptació de les entrades anirà destinada a la Creu Roja d’Ontinyent. Les entrades tenen un cost de 

3,00 € i és podran adquirir al local social de l’Agrupació o a la taquilla del Teatre.

Al mateix concert és presentaran els nous músics que entren a formar part de l’Agrupació Musical que enguany són 8, Joan Garcia i Andreu Oriola amb el trombó, Marcos Ferri, Alex Juan i Nicolas Vicente amb el saxo, Pablo Martinez amb la trompeta, Enric Llopis amb l’oboè i Pablo Gil amb la percussió.

L’Agrupació Musical Ontinyent dirigida per David Paya Gea ens duran a escena el Preludi de “La Torre del Oro” de Gerónimo Giménez. “Metáforas” de Miguel Brotons  Pérez, que va ser un encàrrec per a la Secció Especial del V Certamen de Música de la Diputació Provincial de Pontevedra.

A la segona part, “Overture for Band, Op.24” una de les poques obres de concert per a banda escrita pel gran romàntic Felix Mendelssohn. D’Alemanya viatjarem al Japó de la mà de Daisuke Shimizu amb la seua composició “Jasper”. Finalment, la música s’endinsarà en la mitologia grega amb “Polifemo” d’Andrés Valero, encàrrec per a la Segona Secció del Certamen Internacional de Bandes de València l’any 2001.

Un repte artístic que de segur farà  bona comunió entre públic i música. Una vesprada emotiva, il·lusionant per a les noves famílies que formaran part però sobretot una nova oportunitat d’escoltar música de qualitat. 

Des de l’Agrupació Musical Ontinyent convidem a tot el poble d’Ontinyent a gaudir d’una estona de bona música el dissabte 23 de novembre a les 19.30h al Teatre Echegaray.