29/02/2024 - 0:44
Més

  Grups musicals valencians actuaran gratuïtament a Ontinyent per normalitzar la denominació “País Valencià”

  Altres notícies

  Pepe Pla convida al públic de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes a acudir “per mostrar el seu suport a la llengua i cultura valencianes”

  Almenys una dotzena d’intèrprets i grups musicals valencians actuaran a Ontinyent de manera totalment desinteressada per tal de normalitzar la denominació “País Valencià”, l’ús de la qual va ser recentment prohibida a Les Corts i el Consell per part de la pepe plaa-1majoria absoluta del PP en estes administracions. El concert “Ontinyent, poble del País Valencià” tindrà lloc el 8 de juny de 18:00 a 22:00 hores als jardins de la Glorieta, organitzat per les Regidories de Joventut i Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent. El responsable de les mateixes, l’edil Pepe Pla, destacava que “Ontinyent no va a retrocedir front als atacs a la llengua i cultura valencianes: hem estat, som i serem un poble del País Valencià”, confirmant que des que es va llançar la idea “s’ha afegit molta gent de dins i fora de la comarca, i esperem comptar també amb l’afluència de públic de moltes localitats veïnes”, explicava.

  Des de l’Ajuntament d’Ontinyent es disposarà la infrastructura necessària i s’està organitzant un esdeveniment al qual ja han confirmat la seua presència artistes i grups com Tashkenti, la Trocamba Matanusca, Kaoba, Carles Pastor, Neuròtics, Mal Abuso, La Marabunta, Toni el de l’Hostal, Andreu Valor, Hugo Más o Pep Gimeno “Botifarra”, “a més d’alguna altra actuació sorpresa que encara no podem avançar”, afegia el regidor, qui assenyalava que “serà tot un tast d’artistes molt complet al qual tots tindran un temps limitat per actuar per poder donar cabuda a la resta”.

  Pla explicava així mateix que el concert portarà aparellades altres activitats com paradetes d’artesania o un espai pictòric al qual els assistents podran expressar-se artísticament en un gran llenç. “No és un concert de reivindicació, sinó de normalització del terme País Valencià, al qual volem que acudisca tota la família, per això comença a les 18:00 hores i tindrem també altres activitats”, afegia el regidor, qui concloïa convidant a la ciutadania de La Vall d’Albaida i les comarques veïnes “a acudir i donar suport a la cultura i la llengua valencianes”, concloïa Pepe Pla.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -