19/07/2024 - 7:59
Més

  Els comerços d’Ontinyent s’impliquen amb el concert de Malú a Ontinyent

  Altres notícies

  València ciutat, Benidorm i Ontinyent. Estes són les tres úniques localitats que acolliran aquest estiu la gira “Sí” de la cantant Malú, a la qual presenta el seu últim àlbum amb el mateix títol, que per ara és doble disc de platí a Espanya. El concert de Malú a Ontinyent que avançarem des de TVdigitalOntinyent fa un parell de messos enrere, era presentat hui de forma oficial en una roda de premsa,  a la qual l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, recordava que, després d’haver-se perdut els concerts de festes en la legislatura anterior, aquestos s’han tornat a fer, en 2012 amb El Pescao, en 2013 amb Alejandro Sanz i Melendi, i enguany el proper 20 d’agost amb Malú, “una línia amb la que hem aconseguint tornar a estar en el mapa de les grans cites musicals de tot l’estat”, explicava.

  Jorge Rodríguez estava acompanyat a la roda de premsa per Pepe Gómez, de la productora Territorio Musical, així com pel President de l’Associació Comerciants SOC, Jesús Abad, i la gerent de Comerç IN, Amparo Boscá, entitats que s’han unit a l’Ajuntament i la productora a l’objectiu d’assegurar l’èxit del considerat com a “concert de l’any” a Ontinyent.

  En concret, SOC regalarà entrades del concert al marc de la “marató de comerços” prevista per al 28 de juny al marc de la campanya “Ontinyent al Carrer” i promocionarà el concert als establiments associats; mentre que COMERÇ IN enviarà 8.000 missatges SMS i 3.000 correus electrònics per convidar als seus clients a comprar a la ciutat i a acudir al concert de Malú. Tant Abad com Boscà valoraven molt positivament l’impacte d’estos concerts a la ciutat, i agraïen a l’Ajuntament “l’esforç que s’està realitzant per seguir fent coses per i per a la ciutat”.

  Des de Territorio Musical (la productora que també va dur Melendi a Ontinyent), Pepe Gómez recordava que amb la seua gira “Sí”, que inclou 50 actuacions per Espanya i Mèxic, Malú ja ha omplit tres vegades el “Palacio de los Deportes” de la Comunitat de Madrid (amb capacitat per a 17.000 espectadors), i dels únics tres concerts que farà l’artista aquest estiu a la Comunitat Valenciana, un d’ells, el de València el 27 de juny, ja ha esgotat les entrades.

  Gómez avançava que en només unes setmanes des que es van posar a la venda les entrades per al concert d’Ontinyent de la també protagonista dels programes de televisió “La Voz” i “La Voz Kids” “ja hem venut 1.000, i estem segur que va a ser tot un èxit”. L’espectacle que tindrà lloc a l’estadi municipal El Clariano el 20 d’agost comptarà amb 100.000 watts de so i 200.000 de llums, 3 camions s’encarregaran de traslladar un escenari de més de 300 m2, “i tot estarà dispost per a que Malú, acompanyada d’una banda de 8 músics, demostre durant 2 hores de concert per què és una de les millors veus del moment”.

  Jorge Rodríguez, que agraïa la implicació de les associacions de comerciants, animava als veïns i veïnes “a gaudir de la ciutat, els seus comerços, gastronomia, les seues festes i de totes les activitats, concerts i cites que organitzem a Ontinyent al llarg de l’any”. Les entrades per al concert de Malú el 20 d’agost a Ontinyent tenen un preu de venda anticipada de 20 euros i de 25 en taquilla. Els punts de venda físic són la Casa de Cultura d’Ontinyent, les oficines de Caixa Ontinyent, el Video Club Argent i La Llibreria d’Ontinyent, Musical Cardona a Alcoi i Concentaina, la panaderia Serra a Canals i la llibreria La Costera de Xàtiva; mentre que per internet es poden adquirir entrades a la web www.ticketvip.es

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -