23/03/2023 - 12:49
Més
  IniciCulturaMúsica i dansaEl VI Festival Ontijazz serà amb finalitat solidària

  El VI Festival Ontijazz serà amb finalitat solidària

  El dimarts 27 de maig va tenir lloc la presentació del cartell del Festival Ontijazz 2014 a càrrec de Luís Martínez de la Sala Bamboo i Lluís Muñoz d’AD Libitum (organitzadors del festival), al costat del regidor de cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jose Antonio Calabuig Oviedo, que també col·labora des de fa anys en aquesta iniciativa.

  A més de presentar als grups i cantants que actuaran cada dijous del mes de juliol entre els quals destaquen un tribut a Ella Fitzgerald, el duo internacional Christine Audat & Nicolas Agulló i Tomba’t Jazz, Luis Martínez va desvetlar les dues importants novetats que el festival incorpora enguany. D’una banda, per primera vegada les actuacions tindran lloc a l’aire lliure en les instal·lacions de la Sala Bamboo, la qual cosa li donarà un valor afegit extra a la qualitat del so, respectant en tot moment l’horari de descans del veïnat (ja que les actuacions tindran lloc entre les 23:00 i la 01:00 h.). D’altra banda, el festival tindrà caràcter solidari ja que, a diferència dels anys anteriors, enguany es cobrarà una entrada solidària de 1€ que es destinarà íntegrament a la recentment estrenada associació d’afectats de càncer d’Ontinyent, ANIMA. En paraules de Martínez “si l’any passat vam tenir una assistència mitjana de 250 persones aproximadament en cada concert, multiplicat per 4 actuacions considerem que amb sol 1€ per persona podem ajudar molt a aquesta nova associació”.

  Per la seua banda, el regidor de cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jose Antonio Calabuig Oviedo, va destacar que “aquest tipus d’iniciatives que posen el nom d’Ontinyent en l’exterior porten darrere molt esforç que hem de valorar i que l’Ajuntament recolza”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit